Konica Minolta gjør IT enklere med Workplace Hub
Foto: Konica Minolta

Konica Minolta gjør IT enklere med Workplace Hub

Mange små- og mellomstore virksomhet bruker mye tid, penger og ressurser på ulike IT-utfordringer.

Publisert: 03.09.2020 - Oppdatert: 23.05.2022

De fem største utfordringene de møter i hverdagen:

- Hardware virker ikke - Administrativ trøbbel - Utdatert software - Manglende sikkerhet - Server kræsjer

Konica Minolta sin nye undersøkelse avdekker at mange synes IT er komplisert og uoversiktlig. Virksomhetene taper mye penger og tid på gjentatte IT-relaterte problemer. I tillegg skaper dette også mistrivsel på arbeidsplassen. Og hvem ønsker vel det?

Konica Minolta gjør derimot IT enklere med sin alt-i ett IT-plattform Workplace Hub.

Konica Minolta gjør derimot IT enklere med sin alt-i ett IT-plattform Workplace Hub.

Les mer om Workplace Hub her

Den fungerer rett og slett som en IT-medarbeider, og tar seg av all IT i din virksomhet, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver. Plattformen håndterer behandling eller konfigurering av programvare-lisenser, overvåker kontraktsperioder, utvider lagring, integrerer inkompatibel maskinvare og programvare, den printer, samt organiserer sikkerhetskopier og databeskyttelse. Dette er en stillfaren og pålitelig medarbeider, som aldri er syk. Den er svært arbeidsom, - kaffe- og røykepauser er utelukket. Den innehar sterke IT-kunnskaper og for å være en IT-medarbeider er den nok over gjennomsnittlig serviceinnstilt og samarbeidsvillig ovenfor sine kolleger.

Dette oppnår du med Workplace Hub:

IT-kostnadene i bedriften reduseres.

Konica Minolta leverer din nye IT medarbeider, med egen infrastruktur, til en brøkdel av det du betaler i dag. Du slipper uforutsette utgifter til IT infrastruktur og lisenser, får ett kontaktpunkt for alle IT henvendelser og kan benytte eksisterende IT ressurser på virksomhetens kjernevirksomhet. Rimelig, forutsigbart, trygt og 100% stabil IT.

IT-kompleksiteten i bedriften reduseres.

Workplace Hub binder sammen maskinvare, programvare og tjenester og kombinerer dermed administrasjon, samarbeid, teknologi og støtte i ett komplett IT-økosystem. Den fjerner barrierer og sørger for kompatibilitet mellom IT systemer- i virksomheten.

Risikoen for datainnbrudd minimeres.

Workplace Hub organiserer sikkerhetskopier og hever databeskyttelsen slik at sensitiv informasjon aldri ender i feil hender og du kan sove godt om natten.

Du og dine medarbeidere kan fokusere på det dere ønsker.

Starte prosjektene du alltid har drømt om? Siden Workplace Hub tar seg av IT-oppgaver som å håndtere behandling eller konfigurering av programvarelisenser, overvåke kontraktsperioder, utvide lagring, integrere inkompatibel maskinvare og programvare, samt organisere sikkerhetskopier og databeskyttelse, er du fristilt til å gjøre mer av det du ønsker.

Si hei til enklere IT og farvel til kostbar og komplisert IT!

Si hei til enklere IT og farvel til kostbar og komplisert IT!

Ønsker du å vite mer om denne plattformen?

Kontakt Konica Minolta her.