Kinnarps
Foto: Kinnarps

Kinnarps

Innkjøpsavtale for møbler og interiør

Eiendom Kontor og administrasjon Møbler og interiør

Om avtalen

Møbelavtalen med Kinnarps legger til rette for at du kan velge blant markedets beste produkter og priser innenfor alle segmenter.

Fordeler med Kinnarps

Konkurransedyktige priser

Bistand til møbleringsforslag og pristilbud

Erfarne og dyktige rådgivere

God oppfølging og service

Landsdekkende forhandlernett

Bestill innkjøpsavtalen

Send inn utfylt registreringsskjema. Når Knif Innkjøp har mottatt skjemaet, vil du bli kontaktet av Kinnarps innen kort tid.

Bli kunde nå

Kinnarps tilbyr innredningsløsninger til alle typer arbeidsplasser: fra åpne kontorlandskap, kontor med oppgavebaserte løsninger til enkeltkontorer til konferanse-, undervisnings- og møtelokaler, kirkerom, forsamlingssaler, kafeer og resepsjoner. Sammen med kontorinnredningene skaper de et sømløst helhetstilbud som gjør det mulig å skape gode innredningsløsninger.

Åpent hus 12. oktober

Åpent hus 12. oktober

Kinnarps inviterer til foredrag med dagsaktuelle temaer og omvisning med presentasjon av nyheter i deres utstillingslokaler.

Les mer her

Møbeltyper

Kontormøbler

Å skape et innovativt og effektivt kontor er ikke bare et innredningsprosjekt, men et forandringsprosjekt. Eller det kan være at du vet akkurat hva du skal ha, eller et tillegg til noe du har fra før. Kinnarps hjelper deg gjennom hele prosjektet, eller bistår bestillingen, enten det gjelder forslag til kontorstol, stoler til møterommet eller kantinen. Trykk her for produktoversikt

Helsemøbler

Hvis du ser etter møbler som er tilpasset helsesektor, som venterom, pleierom eller møbler til universell utforming Ta en titt her

Skolemøbler

Utdanning og læremiljø har produkter som er tilpasset akkurat brukere av læringsmiljøet. Du ser deres produktoversikt her.

Kirke- og forsamlingsmøbler

Nettside Kinnarps

Sjekk ut produktspekteret på Kinnarps sin nettside.

Kinnarps

Kontakt Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl, Knif Innkjøp

Alise K. Nystøyl, Knif Innkjøp

Salgskoordinator
45 61 00 04 Epost ikon nystoyl@knif.no
Øystein Sandbo, Kinnarps

Øystein Sandbo, Kinnarps

908 82 785 Epost ikon oystein.sandbo@kinnarps.no