Konica Minolta
Foto: Konica Minolta

Konica Minolta

Innkjøpsavtale for IT, print og digitalisering

IT Kontor og administrasjon Print- og kopimaskin Dokumenthåndtering

Om avtalen

Konica Minolta har spesialisert seg på den digitale arbeidsplassen, og har stor kompetanse på å gjøre IT enklere for små- og mellomstore virksomheter. Knif-avtalen gir konkurransedyktige priser på IT-tjenester, software og printere. Konica er et anerkjent, globalt selskap som er blant verdens 100 mest bærekraftige.

Noe av det Konica Minolta kan hjelpe deg med

Skytjenester

fra anerkjente og sikre datasentre i Norge, sørger for automatisk back up, oppetidsgaranti og kontinuerlig overvåkning. For en fast lav månedlig kostnad, sørger Konica Minolta for uproblematisk drift, opptid og til enhver tid riktig tilpasset server. De har også skyløsning for print, dette er en unik alt-i-ett-utskriftsinfrastrukturløsning som gjør det mulig for organisasjoner i alle størrelser å dra nytte av fleksibiliteten og innovasjonen innen skyteteknologi.

Les om skytjenester her

Printere

Multifunksjonsprintere moderniserer arbeidsplassen. Enkle og fleksible å bruke. Energisparende. Sikre for datainnbrudd og muligheter for tilhørende software.

Les om printere her

IT-plattform

Workplace Hub er en IT- medarbeider. I praksis er det en alt-i -ett IT-plattform, som hjelper små- til mellomstore norske bedrifter med å håndtere deres daglige IT-utfordringer. Alt fra print til backup og sikkerhet. Si hei til din nye IT-medarbeider, si farvel til kostbar og komplisert IT!

Les om IT-plattformer her

En tryggere arbeidsdag med kameraovervåkning

Intelligent kameraovervåkning kan brukes til mye. Hver dag opplever skoler, organisasjoner, klinikker, kirker og trossamfunn brann, tyveri, hærverk og andre skadelige hendelser. Mye av dette kunne vært unngått med overvåkningssystem. Virksomheter kan virke som lette mål for innbruddstyver, spesielt i disse tider hvor mange sitter på hjemmekontor og lokalene er forlatte. Et videoovervåkingssystem kan gjøre mye for å forhindre skade. MOBOTIX-overvåkingskameraer vil blant annet gi deg skarpe opptak av åstedet.

Les om kameraovervåkning her

Dokumenthåndtering

Dokumenter, avtaler, filer og informasjon er ofte lagret overalt. Dokumenter som kanskje blir borte, eller som man bruker mye tid på å finne igjen. Dette skaper frustrasjon, ineffektivitet og er ikke i tråd med datasikkerheten og retningslinjer for GDPR. M-files er en plattform for håndtering av data og informasjon i form av filer og dokumenter. Ved å fokusere på hva man lagrer, fremfor hvor man lagrer det, åpner systemet for uante muligheter.

Les mer og dokumenthåndtering her

Sikkerprint

Sikkerhet og databeskyttelse regnes som de største og viktigste utfordringene for de fleste bedrifter. Ukontrollert tilgang til bedriftens utstyr samt sensitiv og konfidensiell informasjon i feil hender utgjør fortsatt en stor risiko. Sikkerprint-løsningen SafeQ beskytter bedriftsdata med tilgangskontroll og jobbsporing på printeren.

Les mer om sikkerprint her

Microsoft 365

Konica Minolta er en sertifisert Microsoft partner og kan tilby gode priser på Microsoft 365-pakker som passer perfekt til små- og mellomstore virksomheter. De har god, faglig kompetanse på området og har eksperter som står parat til å hjelpe deg med Office-pakker.

Les mer om Microsoft 365 her

Smart søkeløsning

Dette hjelper brukeren med å finne alle typer dokumenter raskt. Løsningen samler alle bedriftens dokumenter i en felles indeks, og gir rask og enkel tilgang til alle relevante dokumenter uavhengig av format eller plassering.

Les mer om smart søkeløsning her

Bli kontaktet av Konica Minolta

Vil du vite mer om hva Knif-avtalen med Konica Minolta kan bety for virksomheten din? Send inn kontaktskjemaet, og du hører fra oss.

Kontakt meg nå

Fordeler med Konica Minolta

Konkurransedyktige Knif-priser

Skreddersydde webinarer og opplæringsprogram for Knif medlemmer

Knif-medlemmer har egen avdeling i nettbutikken med rabatterte priser og god veiledning

Tilgang til ekspertise innen digitalisering og datasikkerhet

Nettside Konica Minolta

Sjekk ut produktspekteret på Konica Minolta sin nettside.

Konica Minolta

Kontakt oss

Jofred Nesje, Knif Innkjøp

Jofred Nesje, Knif Innkjøp

Rådgiver
47 40 41 42 Epost ikon nesje@knif.no
Stein Bjertnes, Konica Minolta

Stein Bjertnes, Konica Minolta

46 84 11 09 Epost ikon stein.bjertnes@konicaminolta.no
Servicesenteret, Konica Minolta

Servicesenteret, Konica Minolta

09 400 Epost ikon servicesenter@konicaminolta.no
Til servicesenteret