Nå kan du enkelt doble datamengden – uten å doble mobilregningen
Foto: iStock

Nå kan du enkelt doble datamengden – uten å doble mobilregningen

Knif Telia Dobbel-abonnementet passer for både små og store virksomheter og gir stor fleksibilitet i bruk av data på mobilen.

Publisert: 17.03.2021 - Oppdatert: 23.05.2022

Dobbel data for kun 99,- pr. måned

Med dette abonnementet kan den ansatte enkelt få dobbel datamengde i sitt abonnement. Men regningen dobles ikke. Den øker med kun 99 kroner pr. måned. I tillegg blir ubrukt data, både den inkluderte datamengden og kjøp av ekstra data, overført til neste måned. Knif Telia Dobbel har ulike prisplaner som lett kan tilpasses behovet for den enkelte.

Mobilabonnementet gir disse fordeler:

- Fri fart
- 5G inkludert
- Data rollover - ta med ubrukt data til neste måned
- 20.000 ringeminutter
- 20.000 SMS
- Gratis bruk av Bank ID
- Kjøp ekstra datapakker, Data Boost og Music Freedom enkelt via Min Side eller Telia-appen og betal med Vipps

 

 

«Å gi KNIF medlemmer en gunstig avtale for Knif Telia Dobbel, er en god løsning når behovet for data er mer enn 1GB», sier Jofred Nesje, IT-rådgiver i Knif Innkjøp.

Passer for små og store virksomheter

Knif Telia Dobbel er en mobilavtale som passer godt for små og store virksomheter. For eksempel kan du med «Telia Dobbel 50» velge en eller flere pakker til kr 99/per pakke og du får dobbel data hver gang.

Dette gir en svært gunstig pris gjennom Knif-avtalen.

Med «Min Bedrift-portalen» kan virksomheten fortløpende variere mellom de ulike abonnementspakkene.

 

Telia er en partner som vil kunne levere det som trengs av tjenester og til de aller fleste av våre medlemmer i denne transformasjonen av infrastruktur. Og da til en pris som de aldri ville ha fått uten gjennom Knif-avtalen. sier Jofred Nesje.

4G-nettet blir kraftigere

Bredere dekning, raskere hastigheter og høyere kapasitet. Hverdagen krever stadig mer av mobilnettet, og Telia investerer mye for å forsterke 4G-nettet. 

Med alt som skjer innen ny teknologi stilles stadig høyere krav til et sterkt og raskt nett. Hver og en av oss kobler på alt fra klokker til gressklippere. Viktige samfunnsfunksjoner, som helsetjenester og kollektivtransport , er avhengig av mobilnettet. Selv om 4G-nettet for de fleste oppleves som «bra nok» allerede, blir det forsterket for å møte morgendagens behov. 


Samtidig som det nye 5G-nettet rulles ut, blir det gjort en modernisering av 4G. Alt for at Telia skal ha et mobilnett du kan stole på. Les mer her.