Telia
Foto: Telia

Telia

Innkjøpsavtale for telefoni og bredbånd

IT Kontor og administrasjon Telefoni Bredbånd

Om avtalen

Telia er opptatt av teknologi og hva smart teknologi kan gjøre for små og mellomstore bedrifter. De er et ledende teknologiselskap, som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen mobil, telefoni, datakommunikasjon, TV og smart teknologi. Avtalen gir Knif-medlemmene gunstige betingelser på mobiltelefoni, og gode løsninger for bredbånd og bedriftsnett.

Noe av det Telia kan hjelpe med:

Mobilabonnement

Mobilabonnement for ansatte i bedriften til svært gunstige priser. Den ansatte kan følge med på sitt forbruk på Min Side eller App og kan ved behov bestille mer data i appen. Abonnementet «Knif Telia Dobbel» har en fast pris for dobbel data.

Les mer om mobilabonnementet

Bedriftsnett / Sentralbord

Telia Bedriftsnett er en komplett telefoniløsning som gjør det enkelt for din kunde å komme i kontakt med deg - slik at du aldri taper en mulighet fordi kunder ikke får svar. Bedriftsnett gir deg et automatisk sentralbord som kan styres fra en PC, eller direkte fra mobiltelefonen.

Med bedriftsnett åpner det seg muligheter for bedre Teams integrasjon, oppslag i bedrift katalog, statistikk, besøksregistrering, måling av kundetilfredshet og mye mer.

Les mer om bedriftsnett / sentralbord

Bredbånd

Mobilt bredbånd gir deg full nettdekning der du ønsker om det er hjemme, i bilen eller på hytta. Så lenge du har mobildekning, kan du sette opp et mobilnett som er like stabilt og raskt som på kontoret. Alt du trenger en liten ruter.

Les mer om bredbånd

Bli kontaktet av Telia

Vil du vite mer om priser og hva Knif-avtalen med Telia kan bety for virksomheten din? Send inn kontaktskjemaet, og så hører du fra oss.

Kontakt meg nå

Nettside Telia Telefoni

Vil du vite mer om Knif-avtalen med Telia?

Les mer om Knif-fordelene hos Telia
Skoleskipet MS Gann har tatt Telia ombord

Skoleskipet MS Gann har tatt Telia ombord

Egentlig var de fornøyd med den tidligere telefonileverandøren. - Men når det kom et tilbud fra Telia via Knif Innkjøp, fant vi likevel dette meget aktuelt, sier stuert Ove Tveit

Les mer her
Ensjøtunet Omsorg+ valgte bredbånd fra Telia

Ensjøtunet Omsorg+ valgte bredbånd fra Telia

Frelsesarmeen skulle legge inn ny fiberkabel på Ensjøtunet. Så fikk de vite hva det ville koste. Hos Telia fant de alternativet de trengte.

Les mer her

Kontakt oss

Jofred Nesje, Knif Innkjøp

Jofred Nesje, Knif Innkjøp

Rådgiver
47 40 41 42 Epost ikon nesje@knif.no
Eline Espolin-Johnson, Telia

Eline Espolin-Johnson, Telia

99 00 43 29 Epost ikon eline.espolin-johnson@telia.no
Salg og servicesenter, Telia

Salg og servicesenter, Telia

924 05 051 Epost ikon
Support, Telia

Support, Telia

05 051 Epost ikon